Spørsmål eller problemer? Send oss en e-post på utqsall@gmail.com. Vi svarer som regel innen 2 virkedager.
Åpne Innstillinger i appen og trykk «Gjenopprett kjøp». Bruk samme Apple-ID som du kjøpte med.
Ja. Engangskjøpet er knyttet til Apple-ID-en din. Gjenopprett det på hver enhet.
Refusjon håndteres av Apple: reportaproblem.apple.com.
På enheten din. Sletter du appen, slettes de.
Innstillinger › Send bruksstatistikk.
Frågor eller problem? Mejla oss på utqsall@gmail.com. Vi svarar oftast inom 2 arbetsdagar.
Öppna Inställningar i appen och tryck på ”Återställ köp”. Använd samma Apple-ID som du köpte med.
Ja. Engångsköpet är kopplat till ditt Apple-ID. Återställ det på varje enhet.
Återbetalningar hanteras av Apple: reportaproblem.apple.com.
På din enhet. Raderar du appen raderas de.
Inställningar › Skicka användningsstatistik.
Kysyttävää tai ongelmia? Lähetä sähköpostia osoitteeseen utqsall@gmail.com. Vastaamme yleensä kahden arkipäivän kuluessa.
Avaa sovelluksessa Asetukset ja napauta ”Palauta ostokset”. Käytä samaa Apple ID:tä, jolla ostit.
Kyllä. Kertaosto on sidottu Apple ID:hesi. Palauta se jokaisella laitteella.
Hyvitykset hoitaa Apple: reportaproblem.apple.com.
Laitteellesi. Sovelluksen poistaminen poistaa ne.
Asetukset › Lähetä käyttötilastoja.
Spørgsmål eller problemer? Skriv til os på utqsall@gmail.com. Vi svarer som regel inden for 2 hverdage.
Åbn Indstillinger i appen, og tryk på “Gendan køb”. Brug det samme Apple-id, som du købte med.
Ja. Engangskøbet er knyttet til dit Apple-id. Gendan det på hver enhed.
Refusion håndteres af Apple: reportaproblem.apple.com.
På din enhed. Sletter du appen, slettes de.
Indstillinger › Send brugsstatistik.
Fragen oder Probleme? Schreib uns an utqsall@gmail.com. Wir antworten meist innerhalb von 2 Werktagen.
Öffne in der App die Einstellungen und tippe auf „Käufe wiederherstellen“. Verwende dieselbe Apple-ID wie beim Kauf.
Ja. Der einmalige Kauf ist an deine Apple-ID gebunden. Stelle ihn auf jedem Gerät wieder her.
Erstattungen laufen über Apple: reportaproblem.apple.com.
Auf deinem Gerät. Wenn du die App löschst, werden sie gelöscht.
Einstellungen › Nutzungsstatistik senden.